Ledige stillinger

Naturkloge pædagoger søges til Børnehuset Eremitagen

I Børnehuset Eremitagen søger vi pr.1. september en pædagog til et barselsvikariat i børnehaveafdelingen 27 timer ugentligt samt en pædagog til en fast stilling 33 timer om ugen.
Vi ønsker 2 medarbejdere der har et særligt blik for det naturfaglige. Vi har en dejlig bålhytte samt en hel del udstyr til at kigge på dyr og insekter. Vi bor tæt på Dyrehaven og Mølleåen, så der er gode muligheder for at komme ud i naturen.
Vi vægter et højt fagligt niveau og søger to pædagoger, der med en fleksibel tilgang og et aktivt, engageret og eksperimenterende afsæt kan være med til at videreudvikle den pædagogiske praksis.

Læs hele stillingsopslaget HER

Ansøgningsfrist d. 12/8-19

 

Stærk Assistance ApS søger en timelønnet medarbejder til naturprojekt på et plejehjem i Åbyhøj.

Projektet består, dels af at formidle naturen til beboere på plejehjemmet på en inspirerende måde ved f.eks. sanseoplevelser, for på den måde at bringe naturen tættere på beboerne, dels at lede ture ud af huset, primært små ture i lokalområdet.

Der er tale om 12 timer pr. mdr. fordelt på 2 gange tur og 2 gange besøg pr. mdr. i to år, helst med start 15.8 og allersenest 1.9.

Læs hele stillingsopslaget HER

 

Bemærk: Opslagene ligger på siden indtil ansøgningsfristen. Som ansøger skal du selv gemme opslagene, hvis du vil se dem efter ansøgningsfristen er overskredet

Få et stillingsopslag på hjemmesiden

Det er muligt at få et stillingsopslag på siden ved at sende en mail til WEBuglen.

Opslaget kan afleveres på to måder:
Som færdig PDF-fil eller link til ekstern side.
Dette koster kr. 800,- per opslag.

Eller

Som fil der kræver forbehandling af webmaster.
Fx word-fil eller tekst som skal sættes op med logo og konvertes til PDF-fil.
Dette koster kr. 1.000,- per opslag.

Følg os på Facebook!