Lad det Krible og Krable!

Naturvejlederforeningen har sammen med DR Ramasjang gjort maj måned til en landsdækkende Krible Krable-måned. Daginstitutioner, skoler, SFO´er og børnefamilier over hele landet, opfordres til at komme ud i naturen – på smådyrsjagt i den nære natur, til lands, til vands og i luften!
Dygtige naturvejledere landet over bakker op om Krible Krable-måneden ved at tilbyde Krible Krable-arrangementer for daginstitutioner, skoler, SFO´er og børnefamilier, samt kurser og workshops på pædagoger og lærere.

Visionen
Visionen med Krible Krable er, at børn, uanset om de bor i byen eller på landet, bliver inspireret til at undersøge og udforske den nære natur og dens beboere gennem spændende aktiviteter, nysgerrighed, leg og læring.

Se en kort info-video om Krible Krable HER.

20151001_nordeafond_kriblekrable__NIK6751

Foto: Allan Trolle

Krible Krable-jagt under åben himmel og på skærmen
Krible Krable kommer til at udfolde sig i store og små byer i hele Danmark. Her vil professionelle naturvejledere tilbyde arrangementer for daginstitutioner, skoler, SFO´er og børnefamilier, i den nære natur.
Daginstitutioner, skoler og SFO´er landet over opfordres til at tilmelde sig til Krible Krable og dermed gribe muligheden for at arbejde med Krible Krable som emne og rød tråd – gerne som del af en tværfaglig læreproces, der inddrager både hoved, krop og sanserne.

DR Ramasjang er Naturvejlederforeningens samarbejdspartner omkring Krible Krable projektet. DR Ramasjang viser i 2017 Krible Krable tv i uge 21.

Fakta om projektet

  • Krible Krable-universet er udviklet i et samarbejde mellem Naturvejlederforeningen og DR Ramasjang.
  • Målgruppen er 0-8 årige børn i daginstitution, skole og SFO, samt og pædagoger, lærere, pædagogstuderende og børnefamilier.
  • Formålet med projektet er at inspirere børn og voksne til at gå på opdagelse i naturen, samt at motivere og ruste pædagoger og lærere til at igangsætte Krible Krable-aktiviteter, forløb og projekter på egen hånd.
  • I 2016 var der 430 deltagende daginstitutioner, skoler og SFO´er.
  • I 2016 deltog 40.000 børn og voksne i Krible KrableRigtig god Krible Krable-jagt! 

    NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB
    Nordea-fonden støtter Naturvejlederforeningens arbejde med Krible Krable – se mere HER

Følg os på Facebook!