Metamorfose

Book en forestilling eller koncert

Der er nu mulighed for at booke forestillingen “Metamorfose” eller koncerten “Rytmeinsekter” i april, maj og juni 2018. Booking foregår gennem Dorte Abrahamsen på dorteabrahamsen@gmail.com eller tlf. 60 80 82 26.

Metamorfose
Tag med på en pulserende musikalsk eventyrrejse, som udspiller sig nede i græsset mellem smådyrene, der krible og krabler under vores fødder. Hvordan føles det at være et æg? Hvad oplever en larve? Hvordan er det mon at få vinger? Både børn og voksne spiller, synger og gynger sig ind i en magisk verden, hvor små dyr forvandler sig…men hvem mon er inde i ægget?
En musikforestilling for de 4-8 årige børn, hvor publikum spiller og synger med. Max antal publikum 120. Forestillingen er refusionsgodkendt.

Rytmeinsekterne
En pulserende koncert med en flok musikalske insekter.
Kom med sommerfuglen, løbebillen, fluen, myggen og myren ned i de små dyrs magiske verden.
Alex Opazo & Dorte Abrahamsen fortsætter nu, efter ”METAMORFOSE”, der drog landet rundt i maj 2016, deres pulserende rejse ind i de små dyrs univers med koncerter for og med musik glade børn og voksne. Koncerterne er samtidig en præsentation af et nyt interaktivt tværfagligt undervisningsmateriale til de yngste børn skolen. Aldersgruppe: 4 – 9 år. Ring og hør nærmere!

”Metamorfose” og ”Rytmeinsekter” koster hver især 8.500 kr. MEN forestillingen ”Metamorfose” er refusionsgodkendt, dvs. at halvdelen af det beløb forestillingen koster, refunderes. Der ydes i denne omgang ikke tilskud til forestillinger og koncerter fra Krible Krable midlerne.

Se mere om forestillingen, koncerten og Dorte Abrahamsen på www.flyvendeprinsesse.dk

NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Nordea-fonden støtter Naturvejlederforeningens arbejde med Krible Krable – se mere HER

Følg os på Facebook!