Krible Krable 2

Info om Krible Krable 2

Naturvejlederforeningen har modtaget ny støtte fra Nordea-fonden, hvilket betyder at Krible Krable lever videre i 2017 og 2018.

I den nye projektperioder arbejdes der med nye målgrupper og delmål, samtidig med at der arbejdes videre med eksisterende målgrupper og delmål.
Du kan læse mere om Krible Krable 2 i dette Info-brev
Her kan du bl.a. læse om delmål, målgrupper, puljemidler, deadlines for 2017 og komme med et oprids i forhold til, hvordan du som naturvejleder kan bidrage. Vi håber at materialet kan være med til at kast lidt lys over projektet, samt synliggøre hvordan den enkelte naturvejleder kan engagere sig i og bidrage til projektet og hvordan Krible Krable 2 kan bidrage til din naturvejledning.

Krible Krable er naturvejledernes eget projekt – et projekt der kan være med til at brande den enkelte naturvejleder lokalt og alle landets naturvejleder nationalt, derfor håber vi på bred opbakning til projektet!

Som i de forgangene år er det maj måned der er Krible Krable måned. DR Ramasjang viser Krible Krable tv i uge 21 – den sidste uge i maj. Kurser, workshops samarbejde med seminarier m.m. kan sagtens foregå i andre måneder end lige i maj.

Vi håber at rigtig mange naturvejledere atter vil bakke op om Krible Krable, gennem arrangementer og kurser i 2017 og 2018.

På forhånd tak for jeres opbakning!

 

Foto: Naturhistorisk Museum

Foto: Naturhistorisk Museum

 
NordeaFonden_Logo_Payoff_Black_RGB

Nordea-fonden støtter Naturvejlederforeningens arbejde med Krible Krable – se mere HER

Følg os på Facebook!