Kom på dagsordenen til kommunalvalget!

– et tilbud til alle Naturvejlederforeningens medlemmer.

Nu har alle naturvejlederne en unik chance for at komme på den lokale dagsorden op mod kommunalvalget i november 2017.

Med bidrag fra mange dygtige naturvejledere, kommunalpolitikere og embedsmænd har vi produceret et temanummer af bladet NATURvejleder med fokus på de mangfoldige tilbud som naturvejlederne bidrager med i kommunerne.naturvejleder_2017-3_forside

Dette temablad giver dig en god anledning til at komme rundt til alle de politikere og embedsmænd som du mener bør kende mere til dig som lokal naturvejleder. Her op mod kommunalvalget er der måske endog en chance for, at få nogen af kandidaterne til at markedsføre sig på at ville kæmpe for at støtte naturvejledningen, som et velfærdsgode i kommunen.

Vi har trykt 1500 ekstra eksemplarer, som vi gerne vil have jer til at dele ud i hver jeres kommune, for samtidig at give jer en anledning til at markedsføre jer selv. Vi medsender et følgebrev, der kan vedlægges bladet, som forklarer politikere og embedsmænd, hvorfor de modtager det. Du er også velkommen til at lave dit eget følgebrev, som sætter fokus på netop dit projekt.

Gå derfor ind på dette LINK og meld dig til med det samme, så får du tilsendt det ønskede antal fysiske blade med posten uden beregning.

Vi håber at sende bladene i uge 43, så de er fremme i rimelig tid inden valget. Sidste frist for tilmelding er derfor mandag d. 23. oktober 2017.

Alle jer som allerede har sagt ja til at deltage, behøver ikke at melde jer til igen.

Hvis der er mange fra den samme kommune, som melder sig, forbeholder vi os ret til at sende til en af jer, og så bede jer lave en fælles indsats.

Du kan se den elektroniske version af bladet her

Du er selvfølgelig også velkommen til at distribuere dette særlige temanummer elektronisk, hvis det giver mere mening for dig.

Du kan krydre din elektroniske markedsføring med disse små film om naturvejledning: Link til Youtube-film

Filmene er udarbejdet sammen med Friluftsrådet op mod dette års Naturmøde i Hirtshals, men de er også meget relevante til at vise politikere og embedsmænd mulighederne for at bruge deres lokale naturvejleder til at løse borgernes udfordringer.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores kommunalvalgskampange eller ideer, som du selv vil stå for at udføre, så tøv ikke med at kontakte mig på kristian.jepsen@kroppedal.dk eller mobil 30 12 39 85.

Med naturlig valghilsen Kristian Jepsen, bestyrelsesmedlem i Naturvejlederforeningen.

Følg os på Facebook!