Vild mad

VILD MAD er et projekt udtænkt af folkene bag MAD. Det handler om den vilde, spiselige natur, og om, hvordan man kan bruge den bæredygtigt i køkkenet. Kort fortalt skal projektet være med til, at danskerne bliver bedre til at sanke vilde råvarer i det danske landskab på bæredygtig vis, og hjælpe dem til at de efterfølgende kan bruge høsten i køkkenet. Dette gøres igennem en digital platform og to undervisningsprogrammer, et til folkeskolerne og et til alle der er interesseret. Det er gratis at deltage, og projektet lanceres i løbet af sommeren 2017.

Naturvejledernes rolle

Naturvejlederforeningens rolle i VILD MAD, er at samle et korps af naturvejledere, som opkvalificeres til at blive VILD MAD formidlere. Endvidere er naturvejlederne en del af udviklingen af VILD MADs opkvalificeringsprogram, certifikat og læringskoncept til skolelever og den øvrige befolkning.

VILD MAD formidlerne

50 naturvejledere er blevet optaget på VILD MAD formidler-uddannelsen. De vil i løbet af 2016 blive opkvalificeret således at de i 2017 er klar til at give deres viden videre til borgerne. HER kan du læse mere om uddannelsen, samt hvilke aktiviteter VILD MAD formidlerne har forpligtet sig til at gennemføre efterfølgende.

Det er Mia Lindegaard, medlem af bestyrelsen og naturvejleder i Botanisk Have, der er foreningens kontaktperson på VILD MAD projektet.

Følg os på Facebook!