Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Inspiration til kommunal sundhedsfremme og forebyggelse i naturen

8. september kl. 9:00 - 15:30

175kr.

Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse i Holstebro kommune inviterer til netværksdag for alle med interesse for eller nysgerrighed på hvordan man tænker kommunal Sundhedsfremme og Forebyggelse i naturen.

Her vil vi dele vores erfaringer og viden om at arbejde i det kommunale, med fysisk og mental træning i naturen. Winnie Munk, center- og driftsleder af Center for Sundhedsfremme og Forebyggelse og Center for Sundhed, vil fortælle om arbejdet med at flytte indendørs sundhedsfremmetilbud ud i naturen og hvordan man tænker naturen ind i arbejdet i en kommunal kontekst.

Karen Søndergaard og Allan Larsen, Sundhedsfremme og Forebyggelseskonsulenter, fysioterapeuter m.m. inviterer med ud på en ”Bodyfulness”tur, hvor der er fokus på træning der kan matche forskellige voksne målgrupper. Her er inspiration til enkel træning, der er overførbar til egen praksis.

Efter frokost vil Sanne Staal, Sundhedsfremme og Forebyggelseskonsulent og kommende naturvejleder, sammen med Allan Larsen, invitere på en naturmindfulness tur, hvor der er inspiration til at arbejde med mindfulness i naturen.

 

Program

Kl. 9.00: Ankomst og en bolle, the og kaffe til alle – kom gerne i god tid, så du når at lande.

9.30Velkomst, præsentation og intro til dagen: ”Inspiration til kommunal sundhedsfremme og forebyggelse – erfaringer fra Holstebro Kommune”.

10.00: Oplæg: Sundhedsfremme tilbud i naturen – ”Vores vej ud i naturen – i Holstebro Kommune”/ ved Centerleder i Sundhedsfremme og Forebyggelse – Winnie Munk.

10:30: Kroppen i naturen – træning ude, vi går ud i området og bliver introduceret til forskellige måder at træne på, ved Karen Søndergaard og Allan Larsen, Sundhedsfremme og Forebyggelses konsulenter. Begge har en fysioterapeutisk baggrund, med ansvar for træning og undervisning af kræfthold, Osteoporose, diabetes hold, m.m.

12:30: Fælles frokost (suppe uden gluten og glutenfri brød – man kan supplere med kød og almindeligt brød)

13:30: Natur mindfulness – Vi går ud i området igen – og får introduktion til forskellige naturmindfulness øvelser og afspænding. Der vil være små koblinger til teori undervejs.

15:00 – 15:30: Kaffe og en himmerigsmundfuld – afrunding af dagen.

 

Praktisk

Deltager antal: maks. 30 personer

Adresse: Tvis Mølle vej 15, Tvis Mølle Naturlaboratorium, 7500 Holstebro. Vi mødes foran madpakkehuset.

Parkering: Der er parkeringsplads – madpakkehuset ligger lige ved siden af p-plads.

Tøj: Klæd dig på i noget du kan bevæge dig i og gode sko – og tøj der matcher vejret.

Medbring: Liggeunderlag og krus/ drikkedunk.

Pris: 175 kr. som dækker forplejning. Der er en bolle til formiddag og suppe serveres til frokost.

Tilmelding: senest 24. august her: https://natur-sundhed.nemtilmeld.dk/15/

Evt. overnatning: Der er booket shelterplads til 10 personer. Ring til Sanne på telefon: 96 11 48 45 – hvis du vil reservere en plads og for mere shelter info.

Detaljer

Dato:
8. september
Tidspunkt:
9:00 - 15:30
Pris:
175kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://natur-sundhed.nemtilmeld.dk/15/

Arrangør

Sundhedsnetværket
Se Arrangør hjemmeside

Sted

tvis
Tvis Mølle vej 15
Holstebro, 7500
+ Google Maps