Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Krible Krable Best Practice Konference 2022

7. december 2022 - 8. december 2022

Gratis

Kom og del dine erfaringer med Krible Krable aktiviteter, målgrupper og samarbejdsrelationer

Vi deler erfaringer om aktiviteter, målgrupper og samarbejdsrelationer.

Sæt et stort kryds i din kalender 7-8 december 2022 og indstil radaren på en tur til Nationalpark Mols Bjerge, Molslaboratoriet, Djursland.

I løbet af dette døgn kan du blive klogere på Krible Krable (KK) arrangementer, kurser for pædagoger og lærere, tværfagligt samarbejde i kommunerne, udlån af grej og meget mere. Vi skal lytte, snakke og afprøve dine bedste skud og det bliver med garanti både lærerigt, sjovt og meget hyggeligt!

Og vi skal selvfølgelig også ud på tur i Mols Bjerge med en dygtig naturvejleder, der ved noget om hvad Krible Krabledyrene er og gør om vinteren.

Deltagelse, overnatning (2 personers værelser) og forplejning er gratis. Der er plads til max. 50 deltagere og alle skal være medlem af Naturvejledning Danmark. Pladserne fordeles, så der tages hensyn til geografisk spredning, således at alle egne af landet dækkes ind. Det forventes, at du på højskolemanér og i sædvanlig naturvejlederstil indgår i nogle af de lavpraktiske opgaver 🙂

Alle deltagere er på opgave ved denne konference og skal videregive egne KK erfaringer – du skal derfor ved tilmelding give tilsagn om at bidrage med et af flg. indslag:

  1. Stå for en aktivitet, hvor du hands-on gennemfører din bedste KK aktivitet – målgruppe frit indenfor 0-8 års området (Max 1,5 time)
  2. Lave et oplæg, hvor du deler dine erfaringer med en konkret aktivitet for 0-8 års området og sammen med de øvrige deltagere evaluerer, vender og drejer ”det bedste” og ”det der ikke virkede ret godt”.. Vær ærlig og åben, det lærer vi alle af 🙂 (Max 45 min)
  3. Dele dine KK erfaringer med samarbejdsrelationer f.eks. med pædagoguddannelsen, læreruddannelsen, PAU uddannelsen eller lign. Altså hvor du har udbredt KK til andre voksne, som fremadrettet kan anvende KK i deres arbejdsfelt (Max 45 min)
  4. Deltage med en stand på markedspladsen, hvor du fremviser/fortæller de gode eller måske de uheldige eksempler.

Når alle indslag er meldt ind, pusles planen i programmet på plads. Alle kan ikke forvente at deltage i alles indslag.

Tilmelding her

Detaljer

Start:
7. december 2022
Slut:
8. december 2022
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://naturvejleder.nemtilmeld.dk/55/

Arrangør

Krible Krable
Phone
+45 53 56 66 40
Email
kriblekrable@natur-vejleder.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Molslaboratoriet
Strandkærvej 6
Ebeltoft, 8400 Danmark
+ Google Maps