Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursusmodul 1: Naturvejledning, metoder og aktiviteter for hold 36

23. marts - 31. marts

Basismodul: Naturvejledning, metoder og aktiviteter

Formålet med dette modul er at give dig kompetencer, der gør dig i stand til:

  • at udvikle, gennemføre og evaluere naturvejledningsarrangementer, hvor formidlingsformen er den direkte naturvejledning (ansigt til ansigt)
  • begrundet at vælge forskellige formidlingsmetoder i forhold til den konkrete målgruppe
  • at identificere, analysere og reflektere over natursyn og værdigrundlag for naturvejledning, herunder analysere betydningen af dette for naturvejlederens formidlingspraksis
  • at give og modtage konstruktiv feedback på konkrete formidlingsaktiviteter

Uddannelsen lægger vægt på at skabe en fælles professionel ’formidlingsplatform’, hvorfra du kan videreudvikle din egen naturvejlederpraksis.

Emnerne præsenteres ved hjælp af forskellige formidlingsmetoder og vekselvirkning mellem praktisk naturvejledning og teoretiske begreber.

Under hele kurset arbejdes med forskellige øvelser i effektiv kommunikation, samt med at give og modtage konstruktiv feedback.

Du udarbejder efterfølgende en personlig målformulering for dit eget uddannelsesforløb. Denne kobles til studieordningens indhold og opstillede læringsmål og skal forholde sig til dine forudsætninger og det område, du har pågældende din praksis i. Målformuleringen er et personligt værktøj som bl.a. kan anvendes i studiegrupperegi.

Detaljer

Start:
23. marts
Slut:
31. marts

Arrangør

Naturvejledning Danmark
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Sjælland