Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mer Mikroforsker – for dig som gerne vil videre med metoden … Sønderjylland

6. september 2021 kl. 14:30 - 18:00

I løbet af september 2021 afholder Krible Krable fire ERFA-eftermiddage fordelt ud over landet, hvor du som naturvejleder er velkommen til at deltage, hvis du allerede arbejder med Mikroforskermetoden og gerne vil udveksle erfaringer samt tips og tricks med andre naturvejledere, der ligeledes har givet sig i kast med at bruge og undervise i metoden.

Du er også velkommen hvis du gerne vil i gang og har brug for at høre, hvordan andre har grebet det an.

Det er ikke en gennemgang af metoden, men et forum, hvor vi sammen kan udvikle og optimere praksis omkring den undersøgende tilgang via Mikroforskermetoden.

For at vi alle får mest muligt ud af timerne, bedes du på forhånd have tænkt over, hvad du har erfaringer med, hvad du ønsker dig viden om/erfaring med og om der er særlige ideer og tanker, som du gerne vil udvikle på sammen med de andre.

Arrangementet kræver tilmelding, da der efterfølgende bliver budt på sandwich og hyggesnak.

Eftermiddagene er åbne for Naturvejledning Danmarks medlemmer, men man må gerne følges med en kollega eller en samarbejddspartner. Disse skal tilmeldes seperat, så vi ved, hvor mange vi bliver ialt.

Tøv ikke med at kontakte Krible Krable, hvis du har en case ærmet eller gode ideer, som du gerne vil dele med andre på dagen:
[email protected]

Detaljer

Dato:
6. september 2021
Tidspunkt:
14:30 - 18:00
Hjemmeside:
https://naturvejleder.nemtilmeld.dk/18/

Arrangør

Krible Krable Projektet
Email
kriblekrable@natur-vejleder.dk