Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Naturformidling på TV og sociale medier

7. marts - 8. marts

dk.3900 – dk.4900
På dette to-dages kursus bliver du introduceret til brugen af både sociale og traditionelle medier, set gennem naturbriller.
Sammen ser vi nærmere på hvordan du mest effektivt kommer i gang med at være til rådighed for medierne og hvordan du bliver attraktiv for dem. Her ser vi blandt andet på hvad en journalistisk historie er, hvordan en redaktion fungerer og hvordan du skruer dine budskaber sammen, så de potentielt lander på forsiden.
Vi dykker også ned i Facebook, Instagram og (nogle af) de andre sociale medier, som alle er i konstant forandring. Men de handler altid om at dine gæster bidrager med indholdet, så hvordan får man dem til det?
Sidst men ikke mindst, afmystificerer vi videoproduktionens mange mysterier, og når du er færdig med kurset, er du klædt på til at lave enkle effektive videoer med din mobiltelefon.
PROGRAM
Dag 1:

 • Velkommen og kort fælles præsentation
 • Bliv mediernes foretrukne kilde (primært teori og diskussion)
 • Frokost
 • Effektiv brug af sociale medier (teori og øvelser)
 • Afrunding og tak for i dag

Dag 2:

 • Opsamling fra dag 1
 • Video og redigering (teori og øvelser)
 • Frokost
 • Udvælg emne til afsluttende opgave
 • Praktisk produktion
 • Fremlæggelse for hinanden
 • Afrunding og tak for i dag

UNDERVISERE

Martin Kunzendorf
Selvstændig journalist og formidler med fokus på Danmarks Natur. Martin har en fortid som videnskabs- og naturjournalist i DR, men laver i dag kommunikation og rådgivning for en række af Danmarks naturorganisationer, nationalparker og naturparker.

Jes Aagaard
Til daglig naturvejleder og leder af Naturcenter Amager. Jes har gennem det meste af sin karriere brugt medier i bred forstand til at fremme naturvejledning. Han har suppleret sin uddannelse som biolog, med det meste af en journalistuddannelse.

 

PRAKTISK

Sted: Myrthuegård, Myrtuevej 39, 6710 Esbjerg V.

Målgruppen: kurset er rettet mod naturvejledere, naturformidlere og andre, der ønsker at formidle naturen gennem medier eller blive klædt på til markedsføring gennem traditionelle og sociale medier.

Tidspunkt: 7. og 8. marts 2023. Kurset starter d. 7. marts kl. 10 og slutter d. 8. marts kl. 16.

Tilmeldingsfrist: 10. februar 2023

Deltagerantal: 12-20 deltagere

Pris: 3900,- kr. inkl. moms for medlemmer og 4900,- kr. inkl. moms for ikke-medlemmer som dækker oplægsholdere, materialer, forplejning og faciliteter.

Overnatning: Der er mulighed for at tilkøbe overnatning på Myrthuegaard i 4-personers hytter eller i shelter. Pris for overnatning i hytte er 100,-. Overnatning i shelter er gratis. Overnatning afregnes med Myrtyhuegaard i forbindelse med kurset.

Medbring sengelinned til overnatning i hytter og sovepose, underlag mm til overnatning i shelter.

Hvis du ankommer dagen før kurset starter, kan du også booke overnatning på Myrthue fra d. 6. – 7. marts.

Forplejning: Kurset er inkl. forplejning. Aftensmaden tilberedes i fællesskab i samarbejde med Myrthues formidlingspersonale og er samtidig en mulighed for at få et indblik i formidlingen på Myrthuegård.

Andet: Denne kursus indgår som et at de valgfrie, åbne kurser, der er en del af Naturvejlederuddannelsen under Naturvejledning Danmark.

Tilmeld dig her

Detaljer

Start:
7. marts
Slut:
8. marts
Pris:
dk.3900 – dk.4900
Hjemmeside:
https://naturvejleder.nemtilmeld.dk/58/

Arrangør

Naturvejledning Danmark
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Myrthuegård
Myrtuevej 39
Esbjerg, 6710 Danmark
+ Google Maps