Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Temadag i Sundhedsnetværket: Naturen som stærk medspiller

1. oktober 2021 kl. 9:00 - 16:00

320kr.

Temadag: Naturen som stærk medspiller

Hvordan integrere oplevelser i naturen til at fremme trivsel hos unge på kanten?

På denne temadag præsenteres en række praktiske øvelser, bundet op på teori, til hvordan oplevelser og fænomener i naturen kan integreres i det sociale arbejde, både i en praksisnær sammenhæng og ikke mindst som en del af en samlet indsats.

Der tages afsæt i en række nye erfaringer og metodisk udvikling, der bl.a. omhandler en kobling af sanser, følelser og meningsskabelse i naturen med teorier indenfor et narrativt afsæt.

 

Formål og indhold:

Temadagen inspirerer til en mere indsigtsbaseret tilgang med de særlige muligheder og fordele, der er forbundet med at integrere naturen, i det sociale arbejde.

Der bliver desuden mulighed for at drøfte interesse for deltagelse, samarbejde med og anbefalinger til NTGL Labs kommende tre års arbejde.

 

Målgruppe:

Dagen er tilrettelagt for dig, der arbejder en del i naturen med formidling og/eller socialt arbejde og som er interesseret i at fremme trivslen hos børn og unge. Det er f.eks. naturvejledere, natur- og kulturformidlere, friluftvejledere og pædagogisk personale med naturkyndige kompetencer.

Det er også for dig der gerne vil have lidt mere indsigt i naturintegreret socialt arbejde og hvordan der kan samarbejdes med ovennævnte målgruppe. Det er f.eks. sundhedspersonale og ansvarlige for specialiserede indsatser for børn og unge.

Detaljer

Dato:
1. oktober 2021
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Pris:
320kr.
Hjemmeside:
https://natur-sundhed.nemtilmeld.dk/13/

Arrangør

Natur- og Sundhedsnetværket
Phone
+45 60614028
Email
eva@naturkonsulenterne.dk

Sted

Knagelbjerghus
Reventlows vej 104
Faaborg, 5600 Danmark
+ Google Maps