Friluftsliv

Friluftsliv

Temadag kajakformidling -2 kajakker aug. 2016 4-2-16Netværket for friluftsliv
Friluftslivsnetværket for naturvejledere og andre interesserede er oprettet for at sætte fokus på friluftslivets muligheder i naturvejledningen og i naturformidling bredt. Et motto kunne være at bringe mere friluftsliv ind i naturvejledningen/ naturformidlingen og for at bringe mere natur ind i friluftslivet!

Tovholdere for netværket
Naturvejleder Jacob Schubart, fra DGI Storkøbenhavn.
Kontakt: Email: [email protected]

Kontakt tovholderen, hvis du vil være med i netværket.

Hvad laver vi
Vi mødes til årsmøderne i januar til gode faglige oplæg og erfaringsudveksling, ved at udbyde workshops, temadage og kurser, på erfaringsudvekslingsture med friluftsliv og naturvejledning som omdrejningspunkt, ved at invitere kolleger med på vores ture og arrangementer både til inspiration og evt. til kollegial sparring samt gennem nyhedsbreve og anden skriftlig information.

Arrangementer:
Netværket afholder en temadag om toer-kajakker den 17/8-2016 ved Snaptun ved Horsens Fjord. Kom og bliv klogere på hvordan kan toer-kajakker kan bruges til friluftsliv og hvordan de kan bruges i naturformidling.
Temadag kajakformidling -2 kajakker aug. 2016 4-2-16

Vi arbejder nu på at lave en temadag om læringskort i friluftsliv på Fyn på naturcenter Ålykkestedet ved Odense sidst i september først i oktober 2016. indbydelsen kommer her.

Publikationer
HER kan du finde en række idehæfter udviklet af netværket, samt relevante publikationer

Du er meget velkommen til at sende relevant materiale til tovholderen, som vil sørge for, at det kommer på hjemmesiden.