Andre sundhedsnetværk

Der er flere netværk udover Sundhedsnetværket, som arbejder med foreskellige temaer under natur og sundhed:

Klog på Natur og Friluftsliv – et netværk med temaer indenfor natur og friluftsliv. Læs mere på netværkets facebook.

Friluftsliv for mennesker med funktionsnedsættelse – et netværk om friluftslivsaktiviteter og naturoplevelser for børn, unge og voksne med nedsat funktion. Netværket er åbent for alle, der har lyst til at dele viden og erfaringer. Handicapidrættens Videnscenter er tovholder for netværket. Se mere her.

Netværk for naturterapi – er for folk med interesse for naturterapi/ecotherapy, natur-assisteret psykoterapi, haveterapi, wilderness og adventure therapy, ecopsychology og naturcoaching. Læs mere her.

ERFA stress natur – en netværksgruppe på groupcare.dk med mulighed for erfaringsudveksling mellem folk, der er interesserede i stresshåndtering især via Mindfulness og Terapihaver. Gruppen administreres af Jens Mikkelsen, [email protected].

Foreningen for udendørs terapi Danmark – for alle som interesserer sig for eller arbejder med terapiformen udendørsterapi i en dansk forståelse og kontekst. Læs mere på foreningens hjemmesiden eller facebook.

Natur, Udeliv og Sundhedsfremme – en temagruppe under Sund-by-netværket, som understøtter det danske folkesundhedsarbejde ved at skabe synergi i samarbejdet mellem kommuner, regioner, nationale aktører og WHO. Se mere på netværkets hjemmeside.

Greencare Netværket – er en frivilligt drevet, non-profit organisation, der udvikler og understøtter professionelt arbejde, netværk og sociale tiltag på green care området. Se mere på organisationens hjemmeside.

Havesalon – et netværk for dig, som arbejder terapeutisk i naturen. Tovholder for netværket er Ella Hilker, [email protected].

Kender du et netværk som ikke er på listen, så send en mail til Eva, [email protected].