Persondatapolitik for abonnenter

PÅ NATURVEJLEDNING DANMARKS NYHEDSBREV OG PROFILDATABASE
I forbindelse med den nye persondataforordning vil vi sikre os, at du er opmærksom på, at du ved at abonnere på foreningens nyhedsbrev og ved at have oprettet en profil på foreningens hjemmeside giver samtykke til, at Naturvejledning Danmark, indsamler og behandler de oplysninger, som du har oplyst til os, så som navn, e-mail og adresse, med henblik på at kunne sende nyhedsbrevet til dig.
Dine oplysninger bliver opbevaret sikkert og fortroligt i vores database, og kun enkelte bestyrelsesmedlemmer/tovholdere har adgang til listen over abonnenter/foreningsmedlemmer. Der bliver i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet ikke videregivet oplysninger. Dog bruges medlemskartoteket til udsendelse af NATURvejleder fire gange om året – via vores distributions-partnere, som vi har databehandleraftaler med.
Du kan til enhver tid opsige dit abonnement ved at sende en e-mail til Webuglen, og så vil oplysningerne om dig blive slettet. Skriv også til e-mailen, hvis du vil have oplyst eller ændret dine oplysninger – fx rettet din adresse i forbindelse med flytning.