Årsstatistik om naturvejledning

Hvert år afholder naturvejledere i Danmark et hav af arrangementer, kurser og andre aktiviteter for alle tænkelige målgrupper. Årsstatistiksystemet for naturvejlederindberetning (www. NVLI.dk) kan give Naturvejledning Danmark et overblik over det fantastiske arbejde som de danske naturvejledere udfører.

Vi vil derfor gerne opfordre til, at alle der udfører naturvejledning indberetter til systemet.

Hvorfor benytte systemet?

  • Foreningen kan bruge statistikken i sit arbejde, både politisk og til at finde nye samarbejdspartnere, da det giver et overblik over de danske naturvejlederes store arbejde.
  • Din personlige statistik. Er du selv oprettet som bruger kan du få din egen statistik over alle dine afholdte arrangementer.
  • Din arbejdsplads’ statistik. Har du indtastet din arbejdsplads (ligesom dine kollegaer), så kan I også se en samlet statistik over hele arbejdspladsens arrangementer.

Har du brug for hjælp til systemet, så kan du downloade denne Vejledning til årsstatistik for naturvejledere.

Kan du ikke finde hjælpen her, så kan du kontakte Webuglen på [email protected]

Sådan bliver du oprettet på nvli.dk

Er du ikke blevet oprettet på www.nvli.dk, men gerne vil, så send en mail til [email protected], hvor du oplyser den e-mail, som du ønsker at bruge.

Systemet fremadrettet

Da vi har overtaget systemet fra Friluftsrådet, har vi planer om løbende at opdatere nogle af elementerne og kategorierne i systemet. Har du nogle ønsker til, hvad du gerne vil have med i systemet, så kan du sende dine forslag til [email protected]. Vi vil da samle forslagene og kigge på mulighederne for at få dem implementeret.

Årsstatistikken for 2021

2021 var et underligt år – også for naturvejledning. Antallet af arrangementer er derfor markant lavere end tidligere år, ligesom antallet af naturvejledere, som har indberettet til årsstatistiksystemet. I 2021 blev der indberettet for 78 naturvejledere. Heraf arbejdede de 59 med naturvejledning på fuldtid og 19 på deltid.

Samlet antal deltagere på aktiviteter samt kurser: 141.775 personer

Samlet antal naturvejlederaktiviteter: 5.615 aktiviteter

Se underopdelingen af aktiviteterne, særlige målgrupper, særlige indsatser mv. i pdf-format ved at følge dette link.

Se tidligere årsstatistikker her

Naturvejleder årsstatistik 2021
Naturvejleder årsstatistik 2020
Naturvejleder årsstatistik 2019
Naturvejleder årsstatistik 2018
Naturvejleder årsstatistik 2017
Naturvejleder årsstatistik 2016
Naturvejleder årsstatistik 2015