Det er konkret, meningsfuldt og smækfyldt med visionære muligheder.”

UGENS NATURVEJLEDERPROFIL er Marianne Mikkelsen, som tidligere var projektleder og i dag er selvstændig naturvejleder. 

Marianne blev naturvejleder fordi: ”Jeg ville UD, ville have fingrene i jorden og møde levende mennesker. Så jeg besluttede at ’gøre grønt’. At gøre-røre jord og planter og med tanker og følelser røre andre mennesker. Det giver mening at få mennesker og planter til at gro – mig selv inklusiv”.

Det bedste ved at går på Naturvejlederuddannelsen er ifølge Marianne:

Marianne Mikkelsen

Naturligvis naturvejlederne; mit hold og alle jer andre. Her er en rummelighed så høj som himlen. Verdenen blev større, hvis jeg må sige det lidt højtideligt. Masser af viden, mere alvor og endnu mere grin”.

Om arbejdet som naturvejleder fortæller Marianne: ”Det er konkret, meningsfuldt og smækfyldt med visionære muligheder. Jeg kan flytte enkeltmennesker og ’hele verden’ på én gang”. Hun forsætter: ”Som naturvejleder kan jeg løse de opgaver jeg allerhelst vil i mit liv og mit samfund.”

Marianne er uddannet Cand.mag. i dansk og idéhistorie og har arbejdet godt 15 år som projektleder med it-uddannelser på universiteter. Hun har været selvstændig siden 2019 og afsluttede Naturvejlederuddannelsen i 2021.